Kunder & Samarbejdspartnere

Asseco Danmark er en IT-virksomhed, der leverer skræddersyede løsninger inden for digital transformation. De er en del af Asseco Group er en international sammenslutning af IT-virksomheder med base i mere end 50 lande. Asseco Danmark ønsker at få bedre fat i kunderne på det offentlige marked, og jeg har hjulpet med at definere en tilbudsstrategi på det offentlige marked, samt gennemførelse af flere prækvalifikationer og skrivning af tilbud.

SimaTech leverer egenudviklede IT-produkter og -løsninger inden for opgave- og ressourcestyring, flådestyring samt mobile informations- og navigationssystemer. SimaTech havde brug for hjælp til at skrive et tilbud til Region Syddanmark, og efter vi havde vundet udbuddet hjalp jeg i rollen som projektleder SimaTech med at levere systemet.

DXC
Udklip1-300x70

Jeg har hjulpet DXC med at review’e og udarbejde tilbud på ydelsessystemer til det offentlige. Desuden havde DXC brug for en række oplæg om udbudsgiver og disciplinen “at skrive tilbud”, som jeg stod for at afholde. På de konkrete opgaver var jeg en del af tilbudsteamet, og jeg har været med til at løfte niveauet for det skriftlige materiale, samt sikre at tilbuddet blev færdiggjort og afleveret.

Netcompany har de seneste år budt på mange opgaver indenfor det offentlige, og de har også vundet en stor del af udbuddene. Jeg har hjulpet Netcompany med review af deres tilbudstekster til nogle af disse udbud. Kombinationen af Netcompany’s store faglige viden om egne systemer, og min viden om hvordan kunden læser tilbuddene, har været med til generelt at løfte kvaliteten.

Accenture
Udklip-300x102

Accenture byder på en lang række opgaver indenfor blandt andet sundheds-IT, told-, moms- og skatteområdet. Jeg har hjulpet dem med flere forskellige dele af tilbuddene, herunder prekvalifikation, referencer for medarbejdere, samarbejdsbilag og udarbejdelse af løsningsbeskrivelsen. Jeg har både budt ind med review og udarbejdelse af selve materialet. Desuden har jeg afholdt inspirationsoplæg for deres medarbejder.

PenSam har en stringent udarbejdet procesmodel, der sikrer kvalificeret kommunikation mellem forretning og IT. Som en del af procesteamet og i rollerne Forretningsarkitekt og Projektleder har jeg hjulpet PenSam i flere projekter. Min rolle var at støtte forretningen i processen med at stille krav, at modellere forretningsprocesser samt at lede mindre projekter godt i mål. 

Samarbejdspartnere

Jeg samarbejder med forskellige andre selvstændige konsulenter indenfor kommunikation og udbud. Samarbejdet betyder, at vi i spidsbelastningsperioder kan tilbyde hurtigt og effektivt at øge indsatsen.