Udbudskunder

Tine Cederstrand har hjulpet vores udbudsteam på KM Momentum med at øve sig i at skrive klart og tydeligt, i et sprog som gør læseforståelsen stærk for kunden. Teamet har helt klart forbedret vores materialer efter Tines kyndige vejledning. Jeg kan klart anbefale andre at anvende Tine til at skærpe udbudsskrivningen.
Søren Ladefoged
Business Line Director
I Knowledge Cube havde vi brug for at forbedre vores tilbudsskrivning og kontaktede Tine Cederstrand, som over en periode på 8 måneder har givet hele området et reelt løft. Vi designede i fællesskab et forløb, hvor vi har fået uddannelse, har opbygget et bibliotek med standardtekster og generelt forbedret tilbudsprocessen. Vi har været meget tilfredse med forløbet og det arbejde, Tine har udført. Det betyder, at vi i dag er mere på forkant i tilbudsprocessen.
Amir Mirzay Chirazi
Chief Commercial Officer
Tine Cederstrand er kompetent, ansvarsbevidst og effektiv. Hun sætter sig hurtigt ind i opgaverne og går målrettet efter at finde den bedste løsning. Tine Cederstrand har som Forretningsarkitekt og Projektleder hjulpet PenSam i flere projekter. Hendes rolle har været at støtte forretningen i processen med at stille krav, at modellere forretningsprocessen, samt at lede mindre projekter godt i mål.
Charlotte Pockendahl
Afdelingschef PenSam
Locus Solutions havde brug for en specialist i at skrive et tilbud, og vi valgte Tine Cederstrand til opgaven. Hun havde ansvaret for den samlede tilbudsproces i et tilbud til Region Syddanmark, og da vi efterfølgende vandt kontrakten, valgte vi at fortsætte samarbejdet med Tine i rollen som projektleder for Region Syd-projektet. Tine sikrede al kommunikation med kunden og ledte projektet sikkert igennem fra start til slut. Vi havde ikke vundet udbuddet uden hjælp fra Tine Cederstrand. og hendes hjælp med projektet har været uvurderlig.
Magne Glittum
Operations Direktor, Locus
Asseco har en ambition om i højere grad at byde på offentlige udbud. Tine Cederstrand har hjulpet os med at strukturere arbejdet og opbygge et referencebibliotek. Vi har fået en bevidst tilbudsstrategi og generelt en bedre forståelse for offentlige udbud. Indsatsen har klart forbedret vores muligheder, og det er lykkedes os at vinde flere aftaler.
Holger Brøns Jensen
CEO og Partner