Velkommen

Skriv så I bliver forstået

At skrive er et håndværk og skriftlig kommunikation skal læres og trænes som alle andre håndværksfag. Det kan være sværere end de fleste tror, men der findes masser at gode tips og tricks til at skrive, så det bliver forstået.

Jeg er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at skrive tilbud og udbud, som bliver forstået af modtageren.

Hjælp til dit behov

Ingen tilbuds- eller udbudsproces er ens – fordi afsendere og modtagere af materialet er forskellige. Derfor tilpasser jeg altid hjælpen til jeres behov, og til det tilbud I skal skrive.

Kontakt mig så vi i fællesskab kan arbejde med netop jeres udfordringer.

Om Cederstrand Consulting

Cederstrand Consulting er stiftet i 2015 af Tine Cederstrand Møller. Målet er at rådgive både større og mindre virksomheder om kommunikation i tilbud og udbud. Jeg har stor erfaring med offentlige udbud både fra udbudsgiver- og fra tilbudsgiversiden.

I min tid i Udbetaling Danmark har jeg skrevet udbudsmateriale til flere af de store udbud af ydelsessystemer, og som konsulent har jeg hjulpet PenSam og DR med udbud. På tilbudsgiversiden har jeg udformet tilbud til en lang række offentlige organisationer, herunder SKAT, Udbetaling Danmark, KOMBIT, Region Hovedstaden, Region Syddanmark, Region Sjælland,  Sundhedsdatastyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og Danske Regioner, samt enkelte private udbydere.