Branding-kunder

Ditte er en eminent kommunikator både mundtligt og skriftligt. Hun er en kæmpe hjælp for mig og min virksomhed - både med store og små kommunikationsopgaver. Mine sociale medier, min hjemmeside og diverse annoncer bliver langt bedre, når de har været forbi hendes dygtige hoved. Ditte griber alle de ideer og bolde, jeg kaster op i luften (og det er ikke få). Hun formår ud fra en kort samtale og bullets, at få mit budskab frem på en fantastisk kommunikativ måde. Jeg giver Ditte mine bedste anbefalinger. Dem der måtte gøre brug af hendes kompetencer har fundet guld.
Mia Prang
Kranio Sakral-Terapeut
Ditte udførte PR og pressearbejde i forbindelse med udgivelsen af min debut-EP, "Built for Comfort". Ditte er lidt af en ekvilibrist med ord og har en unik evne til at få den mest grå og banale historie til at boble af spænding, fest og farver. Jeg er meget imponeret af Ditte og kan varmt anbefale hende til enhver, der vil have pustet nyt liv i et budskab eller en kampagne.
Mikkel Lund
Skuespiller og musiker
I forbindelse med lanceringen af en ny hjemmeside, havde ROOM95 behov for beskrivelser af de arrangementer, vores kunder kan holde hos os. Vi fik derfor Ditte Johansen ud som tekstforfatter. Ditte fik hurtigt tunet sig ind på sjælen af ROOM95 og brugte, hvad hun opfangede til malerisk at beskrive præcis den stemning, man oplever, når man holder fest i vores selskabslokale. Til virksomheder, som har brug for nye tekster til deres hjemmeside, kan Ditte klart anbefales som tekstforfatter, da hun løser tekstopgaver både effektivt og kreativt.
Simon Elkjær
ROOM95